Förening söker tränare

Här kan föreningar annonsera om att de söker tränare eller andra uppdrag.

För att få med annons här fyller ni i nedanstående formulär.

Glanshammar IF söker Huvudtränare Herrlag

Glanshammar IF herr söker huvudtränare. Vi spelar för närvarande i DIV6 med spelare som mestadels är från bygden. Vi är ett träningsvilligt gäng som tränar 2-3 gånger i veckan och ligger mellan 16-20 personer på träningarna. Vi har en spelande assisterande tränare, målvaktstränare samt lagledare/materialare. Vi söker dig som vill verka i en lugn och harmonisk miljö med bra yttre förutsättningar.

Vid intresse/frågor, kontakta:
Jesper Ricklund Glanshammar IF
GIF-fotboll@glanshammar.nu, 0763095482

FC Örebro Nordic söker tränare!

Publicerad 2020-11-07:
Vi i FC Örebro Nordic söker en tränare omgående till vårt lag i divison 5.

Vi är en förening som värderar gemenskapen och samhörigheten högt. På grund av den rådande situationen så behöver vi en ny tränare att bygga vidare kring. Vi söker dig som har erfarenhet från att coacha seniorer tidigare och som är redo att göra det lilla extra för föreningen. Du ska ha ett öga för att utveckla spelare och föredra att spela en mer modern fotboll. Vi vill ha en tränare som är likasinnad, ser fotboll på samma sätt som oss och som är redo att växa med oss.

Hör gärna av dig till oss på numret nedan så kan vi prata mer om rollen och klubben. Tack på förhand! Tel: 0760650083

IK Sturehov söker tränare till sitt herrlag

Publicerad 2020-11-07:
Herrlaget spelar nu i div 4, med ambitionen att snart spela i en högre division.

Spelartruppen är stabil med både talang och kompetens och ser fram mot att ta nästa steg i sin utveckling. Föreningen erbjuder utmärkta träningsmöjligheter med flera fina naturgräsplaner och en konstgräsplan. Vår anläggning Sörbyvallen, ligger bra placerad i Örebro med närhet till både universitet och centrum.

Om du vill veta mer - hör gärna av dig till klubbchefen, Micael Jonsborg.

Mejl: iksturehov@outlook.com

Mobil: 0793-139013

Ervalla SK herrar söker huvudansvarig tränare

Publicerad 2020-11-07:
Vi söker en driven person som vill utveckla spelare och spelidé. Kravställande samtidigt som man inser faktumet att spelarna vill spela för att det är roligt i grunden. Jobba för en stark gemenskap och stolthet i vår förening som är en bidragande förutsättning för en levande landsbygd. Ervalla SK har historiskt sett varit en förening som på 2000-talet vandrat mellan div.4 och div.6. Truppen utgörs av 20-talet spelare i åldrarna 17-40 år, med en snittålder runt 25. Träningsnärvaron brukar ligga på runt 14-16 spelare under en normal pågående säsong bortsett Covid-19 då.


Kring laget bygger vi tillsammans staben från antingen funktionärer i föreningen eller personer du vill ha dig nära under en fotbollssäsong dvs assisterande samt lagledare m fl.


Försäsongen (med start slutet av januari) genomförs på Lillåvallens konstgräs strax norr om stan, men mellan april och oktober så är det Lyckevallen i Ervalla som gäller. En naturskön anläggning som bland annat rymmer tre elvamannaplaner, en sjumanna plan, klubblokal / kiosk och under 2021 ett framverkande utegym med lekplats för barnen för en naturlig mötesplats i bygden.


Två träningar plus match har varit lagom de senaste åren dock planerar tränaren säsongsupplägg, i samstämmighet med spelartruppen och spelarrådet.
Tillträde så fort allt är överenskommet och påskrivet, futsalledare är säkrade till sista januari men så fort allt är klart kommer du dra igång uppdraget enl övk.

Kontakt för frågor och mer information;
Lennart Andersson, Ordf. 073 - 832 58 24 
lok_andersson@telia.com

Örebro Syrianska söker tränare till P16/17 samt P19 

Publicerad 2020-10-27:
Örebro Syrianska söker tränare till sin akademiverksamhet.

Vi söker nu tränare till:

  • P16/17 lag (huvudtränare) och
  • P19 lag (assisterande alternativt huvudtränare)

Man kommer vara i en väldigt utvecklande miljö. Vi håller på och bygger upp en akademi och det ska göras med stöd av forskning och andra framgångsrika akademier.


Kontakta Kenneth Blomberg på mejl kenneth.blomberg@bloton.se för mer information.

Latorps IF söker tränare till U19

Publicerad: 2020-10-27:
Nu söker vi en driven person som vill träna vårt U19 lag säsongen 2021. Latorps IF är en förening med vind i seglen. Vi har precis färdigställt vår egen konstgräsplan vilket ger fantastiska träningsmöjligheter på både gräs och konstgräs.

Är du sugen på att vara med och utveckla våra unga spelare för seniorspel?
Då är detta rätt väg att välja. Idag har vi vårt seniorlag i div 4 och vår samarbetsklubb Garphyttan spelar i div 6. Det ger spelarna chansen till U19 spel och tidig seniordebut på rätt nivå.

Är du nyfiken på vad det innebär för dig att komma till Latorps IF?
Då kontaktar du Staffan Lindberg på mailen staffan.lifungdom@outlook.com för mer information.

 

ÖSK Ungdom söker tränare

Publicerad 2020-10-21:
ÖSK Ungdom ska vara en klubb för alla, oberoende av sociala och ekonomiska förhållanden. Vi ska vara ett föredöme när det gäller integration och inkludering och har som mål att bli Sveriges mest framgångsrika förening, både ur ett idrottsligt perspektiv och när det gäller mångfald, jämställdhet och samhällsnytta. För att lyckas med det behöver vi vara engagerade och empatiska.
Under mottot "Ungdomarna i centrum" bedriver klubben verksamhet för barn och ungdomar till och med junioråldern. Klubben är idag Örebro läns största barn- och ungdomsförening, med ca 2000 aktiva fördelade över fyra idrotter – bandy, E-sport, fotboll, handboll och innebandy. Upptagningsområdet är i första hand söder och öster i Örebro, men inom en del av idrotterna är det hela länet.

Vi vill erbjuda samtliga medlemmar en god idrottsutbildning, personlig utveckling och en meningsfylld fritid genom att:

  • Alla spelare skall få en individanpassad idrottsutbildning präglad av glädje och kvalité, skapar engagemang och som möjliggör fortsatt spel på olika nivåer senare i livet
  • Bidra till motorisk utveckling genom variationsrik fysisk träning och till psykisk utveckling genom att få hantera såväl med- som motgång
  • Att bidra till att skapa individer och grupper som känner och tar ansvar, som är stolta över att representera ÖSK Ungdom, som bryr sig om varandra, om människor i sin omgivning, som uppträder hänsynsfullt och som visar respekt för regler och normer.


Om tjänsten..
Att vara tränare hos oss innebär att du ansvarar för lagets verksamhetsplanering tillsammans med andra tränare. Du är delansvarig/huvudansvarig för att spelarnas och lagets utbildning sker enligt vår utgivna spelarubildningsplan. Fortsatt är du närvarande på lagets träningar och matcher, som kan variera mellan 3-5 tillfällen i veckan beroende på grupp. Vi erbjuder en symbolisk ersättning som utbetalas månadsvis samt att vi erbjuder internutbildningar tillsammans med ÖSK Fotboll. Utöver det betalar vi även för ledarutbildning upp till en viss summa varje år. Vi har möjligheten att erbjuda dig att vara tränare i såväl tjej- som pojklag, utifrån vad vi anser vara mest lämpligt och utefter ditt intresse.

Om dig..
Som person är du driven, pedagogisk och ansvarsfull. Du ser precis som oss att ungdomarna ska stå i centrum och att vi är till för att ge ungdomarna en meningsfylld fritid. Ditt fotbollsintresse är självklart och vi ser gärna att du har genomgått någon ledarutbildning sedan tidigare samt att du gärna har tidigare erfarenhet av att leda en grupp på ett eller annat sätt.
Vår ledares kompetens avgör kvaliteten i våra lag, och vi hoppas att vi med ÖSK Ungdoms arbetssätt, i ännu högre utsträckning än tidigare, kan möta och stimulera våra ledares driv och inre motivation att ständigt utveckla sin egen ledarroll.

Vid frågor eller funderingar, kontakta Jakob Erlingsson
Jakob.erlingsson@oskungdom.se eller 070-764 51 83

Sköllersta IF, Huvudtränare till herrseniorer i Division 5 

Publicerad 2020-10-18:
Vi söker en driven person som vill utveckla spelare såväl som spelsätt. Kravställande men som samtidigt vill jobba för en stark gemenskap.

Sköllersta IF har historiskt sett varit en förening som huserat i division 4, med några vändor i division 3 som undantag. Efter att man valde att satsa mer på egenfostrade spelare så har man de senaste fem säsongerna varit ett stabilt topp-/övre halvan-lag i division 5.

Truppen utgörs av 20-25 spelare i åldrarna 16-30 år, med en snittålder runt 23. Majoriteten är fostrade i föreningen eller kommer från närområdet. Flera spelare med erfarenhet från spel i div. 3 och 4, blandat med ungdomar som iår gjorde sin första seniorsäsong.

Träningsnärvaron brukar ligga på runt 15-16 spelare.

Kring laget finns det ett par ledare, och föreningen kommer att jobba för att hitta en assisterande tränare.

Försäsongen (vanligtvis från mitten/slutet av februari) genomförs på Allévallens konstgräs i Hallsberg, men mellan april och oktober så är det Sköllervallen i Sköllersta som gäller. En levande, idyllisk anläggning som bland annat rymmer fyra fullstora elvamannaplaner, två padelbanor och en fräsch klubblokal.

Två träningar plus match har varit lagom de senaste åren, men tränaren har frihet i säsongsupplägg, i samstämmighet med spelartruppen.

Kontakt

Patrick Andersson, 0705856575

Paande@live.se

-----------

Sköllersta IF, Huvudtränare damsenior i Division 2

Damlaget har under de senaste två åren spelat div 2 fotboll. Under den tiden så har vi haft ett samarbete med Skyllbergs IK (div 3). Vi har haft en trupp på ca 20-25 spelare, träningsmässigt så har vi varit mellan 10-20 spelare per träning.

Laget tränar 2 ggr per vecka och spelar futsal under perioden 1/10-28/2 därefter så har laget kört träning på konstgräs från 1/3 - 15/4 därefter grästräning. Laget har utvecklats mycket de senaste åren dels pga div 2 spel, men även att vi har mött de bästa lagen i Sverige i Futsal under de sista 3 åren. Vi har i år valt att dra oss ur Riksserien i Futsal för att slippa de långa resorna. Vi hoppas att hitta en tränare som kan se till att laget fortsätter att utvecklas. Naturligtvis kan en ny tränare lägga upp en annan planering efter överenskommelse med spelartruppen.

Kontakt:
Patrick Andersson, 0705856575, paande@live.se

Tränare sökes