Förening söker tränare

Här kan föreningar annonsera om att de söker tränare eller andra uppdrag.

För att få med annons här fyller ni i nedanstående formulär.

Örebro Futsal Club söker Tränare/Ledare

Tränare/Ledare till U-lag dam Är du en driven tränare som gillar att utvecklas och kan tänka dig att träna vårt häftiga U-lag så ska du absolut höra av dig. I ÖFC kommer du få stöttning i ditt tränarskap, samt ta del av den kompetens som finns i föreningen.

Vid intresse/frågor, kontakta:
Leif Järnkvist Örebro Futsal Club
leif.jarnkvist@outlook.com, 0765511258

Axbergs IF Herrsenior söker Huvudtränare

Axbergsfamiljen söker en ny huvudtränare till seniorlaget. Vi söker dig som har erfarenhet av seniorfotboll eller ambitioner att utvecklas som tränare. Viktigt att du är med och bidrar till den goda stämningen men samtidigt kan ställa krav. Spelartruppen består av spelare från 17-40 med en majoritet mellan 20-30 år. Truppen är i dagsläget runt 25-30 spelare. Klubben och laget är välskött med bra ekonomi. Försäsongen drar igång i februari på lillåns konstgräs. Från april till oktober spelar vi på fina dyltavallen där vi är det enda laget som tränar på a-planen. Två träningar plus match har varit lagom de senaste åren dock planerar tränaren upplägget i samråd med övriga inblandade. Tillträde så allt är påskrivet och klart till januari.

Vid intresse/frågor, kontakta:
Carl Pettersson Axbergs IF Herrsenior
Calle.1991@hotmail.com, 0704806383

SMÅ IF söker Assisterande/Hjälptränare

Vi söker en ny assisterande tränare till seniorlaget. Vi söker dig som har ett stort driv att utvecklas som ledare i ett lag med stor variation av spelare i olika åldrar. Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av att arbeta som ledare inom fotbollen. Viktiga egenskaper hos dig som ledare är att du är samarbetsvillig, driven och kommunikativ. Vi kan även meddela att vi i nuläget samtalar med en potentiell huvudtränare som kommer ha huvudansvaret över säsongen 2022.

Vid intresse/frågor, kontakta:Marcus Björnsson SMÅ IFM.bjornsson@outlook.com, 0763922496

IK Sturehov söker Huvudtränare Ulag

Hovet söker Huvudtränare till Utvecklingslag pojk. För att passa i denna roll tror vi att du brinner för ungdomsutveckling och är en social och engagerad person med en god förmåga att kommunicera med såväl spelare som andra tränare i klubben. IK Sturehov har en stor ungdomsverksamhet och är ständigt på jakt efter nya tränarförmågor som vill vara en del av vår förening och jobba med ungdomsutveckling på pojk- eller flicksidan i olika roller som huvudtränare, assisterande tränare eller lagledare. Med seniorlagen i division 2 (Dam) och division 4 (Herr) arbetar IK Sturehov hela tiden med att utveckla ungdomssidan för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att spela på en så hög nivå som möjligt och generera duktiga fotbollsspelare. Utvecklingslaget Pojk (ålder 15-18 år) ska fungera som en bro mellan vår stora ungdomsverksamhet och vår seniorverksamhet/Herrlag. Som ledare får du stöd från övriga ledare, men även från klubbchef och ungdomsansvarig i en välmående förening. Vi har en stor vilja att tillhandahålla en fotbollsmiljö där vi stimulerar och utbildar våra ungdomar både som fotbollsspelare och människor i en växande kvartersförening i centrala Örebro. Därför söker vi dig som har ett stort engagemang för ungdomsutveckling och brinner för fotboll. Då vi söker olika roller ser vi att du antingen kan komma in som etablerad tränare med erfarenhet och utbildning i bagaget eller du som lagt skorna på hyllan som spelare och vill påbörja din tränarresa.

Vid intresse/frågor, kontakta:Micael Jonsborg, klubbchef IK Sturehoviksturehov@outlook.com, 0793-139013

BK Forward söker Tränare för både killar och tjejer i alla åldrar.

Vi i BK Forward söker tränare för våra lag. Det finns behov i hela organisationen, både tjejer och killar, i alla åldrar. Vi söker ledare med bra pedagogisk förmåga och som har någon form av erfarenhet och gärna utbildning. Är du intresserad skickar du ett mejl där du beskriver dig själv, tidigare erfarenhet och utbildningsnivå och till vilken ålder du tror att ditt ledarskap passar bäst.

Vid intresse/frågor, kontakta:Conny Andersson BK Forwardkansli@bkforward.se // connyandersson1980@gmail.com,

Karlslunds IF FK söker Ungdomstränare

Karlslunds IF FK har en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet som består av lag mellan 5–19 år och ca. 500 spelare, pojkar och flickor. Herrlaget 2022 spelar i Division 2 och Damlaget i Division 4. Karlslunds IF FK har som mål att bedriva och erbjuda kvalitativ fotbollsverksamhet för seniorer och ungdomar. Vi ska vara det naturliga alternativet för barn och ungdomar som vill spela fotboll, där seniorverksamheten ska byggas på spelare från de egna leden och bedrivas i skiktet direkt under elitnivå i Sverige. Vi söker nu tränare till vår ungdomsakademi (13 år och uppåt). Vi söker dig som är driven, entusiastisk och som vill utveckla ditt tränarskap som en del i en engagerad tränargrupp som brinner för att utbilda ungdomar till att bli bättre fotbollsspelare.

Du som söker får även gärna:
• Ha tidigare erfarenhet från ungdomsfotboll
• Vara öppen för att vidareutbilda dig som tränare (där föreningen givetvis står för kostnaden)
• Ha en långsiktig ambition med uppdraget Vi erbjuder:
• En möjlighet att få komma in i en förening som värderar utbildning och utveckling högt
• En stimulerande utbildningsmiljö, både genom internutbildningar via vårt tränarprogram ”Det Främsta Tränarskapet” och genom Svenska Fotbollförbundets tränarutbildningar

Är du intresserad av att veta mer om uppdragen? Skicka ditt CV samt en kort beskrivande text till vår akademichef Jimmy Ewertsson på jimmy@karlslund.nu. Välkommen med din ansökan!

Vid intresse/frågor, kontakta:Jimmy Ewertsson Karlslunds IF FKjimmy@karlslund.nu, 072-203 33 72

Tränare sökes