Arrangera Fotbollsskola i sommar

Fotbollsskolan- Lira Blågult är ett perfekt koncept för rekrytering av spelare och ledare till föreningen men också att ge nuvarande spelare chansen till fördjupad fotbollsutbildning. I Fotbollsskolans koncept får ni som förening stöttning från oss på ÖLFF och tillgång till både övningsinnehåll och marknadsföringsmaterial.

Att arrangera fotbollsskola är en viktig del av många föreningars rekrytering av nya spelare och ledare. Dessutom kan fotbollsskolan vara ett bra tillfälle att ge nuvarande spelare chansen till fördjupad fotbollsutbildning.

Klicka på länken nedan för att registrera er fotbollsskola:

  • Anmälda spelare

    3653
  • Anmälda föreningar

    165

Fotbollsskolan 2021

Dags att anmäla – arrangera fotbollsskola i er förening i år!

Anmäl spelare Anmäl förening

Vid frågor: