Problem med import till laget.se

Då vi får en del frågor om att våra serier inte är möjliga att importera till laget.se har vi kontaktat laget.se för att få svar på varför det inte fungerar. Detta beror på förändringar i det tekniska då SvFF/ÖLFF har bytt plattform på våra hemsidor och har medfört att det just nu inte går att importera in serierna.

Laget.se jobbar på att få till en lösning och har en dialog med Svenska Fotbollförbundet för att lösa detta.

Förhoppningsvis har de en lösning på plats inom kort. Men under tiden fram tills dess så behöver ni som använder laget.se och har matcher som ni önskar få in i er kalender lägga in dem manuellt enligt laget-se-guiden (extern länk):

https://laget.zendesk.com/hc/sv/articles/206706259

Då vi inte har någon koppling eller avtal med laget.se så ber vi er kontakta laget.se för fler frågor.