Nätverksträff för fotbollsspelande tjejer 11-17 år

Var med och påverka dam- och flickfotbollens framtid. Ge dig själv en utbildningsboost för att säkra ett livslångt intresse inom fotbollen som framtida ledare, styrelseledamot, domare, klubbchef m.m.

ÄNTLIGEN är det dags att dra i gång ett nätverk för dam-flickfotboll.

Dessa träffar är till för er fotbollsspelande tjejer och utgår från den erfarenhet ni har med er. Med andra ord krävs inget annat för att deltaga på dessa träffar.  

Vi har två syften med träffarna:  

1. Att skapa bästa möjliga förutsättningar för dam- och flickfotbollen på kortare och längre sikt.  

2. Att inspirera och utbilda er spelare för att bidra till ett livslångt intresse inom fotbollen (som spelare, tränare, ledare, domare, funktionär och/eller styrelsemedlem).  

Första träffen kommer vara en uppstart där vi som leder nätverket presenterar oss. 

Ni kommer sedan att få en inspirerande föreläsning av Karin Lundin, forward i KIF Örebro DFF. Karin pratar om varje ungdoms motivation till sin idrott och utifrån motivationen få fler ungdomar att fortsätta med idrott. Hur får vi fler tjejer att börja spela fotboll och vara aktiva längre inom fotbollen? 

Vi kommer att avsluta genom att ställa frågor i verktyget Mentimeter för att samla in tankar och idéer från er gällande er fortsatta utveckling inom fotbollen och hur ni vill att detta nätverks ska se ut i fortsättningen. Vi vill att nätverket ska ge inspiration och en möjlighet för er att utvecklas i er fotbollsresa.  

  • När: tisdagen 1 juni 2021
  • Tid: 18:00-19:00
  • Var: Digitalt via teams (länk skickas ut två dagar innan) 

Anmälan:
Anmäl dig via e-post till anna@olff.se
Ange namn, ålder, förening samt dina kontaktuppgifter.