DM-Slutspelet Futsal 2022

Upplägget som var tänkt den 29-30 januari blir inställt men kommer genomföras som enskilda matcher. 

Kvartsfinaler/Semifinaler Herrar och Damer:

Spelas som enskilda matcher. Sista speldatum i kvartsfinalen är den 30 januari och i semifinalen den 6 februari. 

Spelprogram Herrar: https://orebro.svenskfotboll.se/rs/spelprogram/97955/

Spelprogram Damer: https://orebro.svenskfotboll.se/rs/spelprogram/97958/

Speltid: 2x20 min. rullande tid. Vid oavgjort full tid spelas förlängning 2x5 min. rullande tid. Om det fortfarande är oavgjort efter förlängningen blir det straffsparksläggning enligt gällande spelregler. Observera att de ackumulerade frisparkarna som lagen har i 2:a halvlek följer med till förlängningen.                                        

Hemmalaget kallar motståndare i god tid till matchen. Observera att sista speldatum är angiven i spelprogrammet. När ni kommit överens om datum, tid och plats så meddelar ni Camilla camilla@olff.se på ÖLFF när och var ni ska spela så ordnar ÖLFF domare till matchen. Observera att det behövs utrymme för förlängning och straffar så 1h15min. behövs på planen samt uppvärmning så halltid krävs för minst 1h30min.

 

Finaler – Spelas i Idrottshuset söndagen den 13 februari.

Klasser: Flickor 15, Pojkar 17, Dam och Herr

Speltid: 2x12 min. effektiv speltid. Vid oavgjort full tid spelas förlängning 2x5 min. effektiv speltid. Om det fortfarande är oavgjort efter förlängningen sker straffsparksläggning enligt gällande spelregler.

OBS! Med anledning av att matchtiden är 12 min. gäller följande: Med början från det fjärde (mot normalt det sjätte) ackumulerade regelbrottet som registreras för respektive lag erhåller motståndarlaget den s.k. 10-metersstraffen. Observera att de ackumulerade frisparkarna som lagen har i 2:a halvlek följer med till förlängningen.

Finaltider Idrottshuset (Gamla hallen)

09:30 F15 – IFK Kumla – IFK Askersund

11:10 P17 – Laxå IF – Fjugesta eller BK Ett Fyra (Ej färdigspelat seriespel)

12:50 Dam

14:30 Herr