Fotbollsutvecklare

Är ni ett lag med spelare 12 och/eller 13 år! Vi kommer till er och håller i exempelträningar med våra Fotbollsutvecklare.

För inspiration och fortbildning

Vad är fotbollsutvecklare?

Örebro Läns Fotbollförbund tror på att spelar- och ledarutbildning ska bedrivas så nära föreningarna som möjligt. De resurserna ÖLFF förfogar över vill vi satsa för att få en så stor verkningsgrad som det bara går, genom kvalitativa utbildningsaktiviteter som når ut till så många som möjligt och i förlängningen bidrar till starkare föreningar.

ÖLFF:s Fotbollsutvecklare (FU) har som huvudfokus att stötta föreningar och fortbilda föreningars tränare och ledare genom löpande kontakter och insatser. Uppdraget går ut på att föra ut SvFF:s/ÖLFF:s inriktning avseende barn- och ungdomsverksamhet. I detta ingår bl.a. att praktiska förevisa innehåll i Svensk fotbolls Spelarutbildningsplan, samt att vara rådgivande, stöttande och bollplank för föreningens tränare/ledare.

Vad erbjuder vi er?

Örebro Läns Fotbollförbund, genom sina Fotbollsutvecklare erbjuder nu lagbesök/föreningsbesök för spelare 12 och 13 år gamla. Vi kommer ut och håller i en exempelträning för att ge spelarna stimulans och fortbildning. Vi kommer även instruera enligt särskilda instruktionsmetoder. Detta för att kunna ge klubbtränare möjlighet att reflektera över hur man kan skapa bästa möjliga lärandemiljö och hur jag som ledare kan anpassa instruktionsmetoder för detta

Vad kostar det?

Tjänsten är helt kostnadsfri och finansieras av statliga bidrag via Idrottsmedel.

Ladda ned information (pdf)

Våra fotbollsutvecklare

Fotbollsutvecklare

Här är våra Fotbollsutvecklare just nu

Frågor?

Intresseanmälan/bokning:

Intresse/bokning Fotbollsutvecklare

Vi önskar